Autocolor Kft.
7400 Kaposvár Izzó u. 5. 

Telefon: +36 8... megnézem
+36 2... megnézem

Mutassa térképen!

Szolgáltatások

Karosszériajavítás és fényezés: Típustól függetlenül vállaljuk személy és kisteher gépkocsik javítását, gyárival megegyező minőségben, garanciával. Választása szerint gyári, utángyártott vagy bontott elemekkel javítunk.

Szélvédő csere: A rövid határidővel előjegyezett szélvédőcsere 1 nap alatt elkészül, biztosítós kár esetén a biztosítótársaságok jóvoltából akár önrész mentesen.

Fényszóró felújítás: Besárgult, matt fényszórók felújítására két lehetőséget kínálunk. A lámpabúra polírozása egy gyors, költséghatékony, rövidebb távú, míg a búra átcsiszolása és UV álló lakkozása hosszú távú megoldás.

​Fényezés nélküli jégkár- és horpadásjavítás​: ​Alvállalkozónk közreműködésével vállaljuk kisebb horpadások javítását az elem fényezése nélkül. Ilyen sérüléseket jellemzően jég, lehulló faág, gesztenye, ajtórányitás okoz, amit nyomtalanul el tudunk tüntetni úgy, hogy nem sérül az autó eredeti fényezése.

Kárfelvétel, kárügyintézés: Allianz, Uniqa, Generali, Aegon biztosítóknak kárfelvevő helye vagyunk. A többi biztosítóval is kiépített kapcsolatunk van, így teljes körű kárügyintézést kínálunk.

Autómentő: Kérésére gépjárművét a telephelyünkre szállíttatjuk.

Csereautó: A javítás idejére ingyenes csereautót biztosítunk.

Taxi szállítás: Kaposváron belül ingyenes taxi szállítást biztosítunk.

Banki hozzájárulás ügyintézése: Finanszírozott gépkocsi esetén vállaljuk a javításhoz és a kár kifizetéséhez szükséges hozzájárulás ügyintézését.

Finanszírozás mentes javítás: Biztosító által visszaigazolt kár esetén nem kell a javítást kifizetnie, meghatalmazása alapján a biztosító nekünk utal.

Grátisz autókozmetika: Nálunk minden javított gépkocsinak ingyenes mosás és belső takarítás jár.

oldalam.hu
Ezt a weblapot az MTT Média Kft. készítette. További információk: www.oldalam.hu